Inloggen

Login

Hier kunt u inloggen op het platform om u in te schrijven voor een cursus. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u eerder in een e-mail ontvangen.
Heeft u nog geen account? Deze wordt automatisch aangemaakt als zich voor de eerste keer inschrijft voor een cursus.


Facebook

Maarten Schmitt

maarten-schmitt

Dr. Maarten Schmitt is lector Bewegen naar Gezondheid van Kenniscentrum Zorginnovatie Hogeschool Rotterdam. Hij is gepromoveerd op functie en gezondheid bij patiënten met whiplash associated disorders (WAD).  Zijn onderwijs en onderzoek, evenals zijn klinische expertise, is specifiek gericht op onderzoek en behandeling van wervelkolom gerelateerde pijnklachten en bewegingsstoornissen. Daarnaast doet hij onderzoek naar klinimetrie gerelateerd aan wervelkolom gerelateerde pijnklachten en bewegingsstoornissen en onderzoek naar leefstijl en gezondheid bij mensen met chronische aandoeningen. Hij is auteur van internationale publicaties en geeft cursussen op nationaal en internationaal niveau.Deze website maakt gebruik van cookies.
Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies. Lees hier de privacy verklaring.